Hopp til innhold
15. januar 2025 - 12. april 2025

Peter Pan – Stargate to Neverland

«Peter Pan – Stargate to Neverland” er historien om Peter Pan som du aldri før har sett den. Når Mads Bones, Olve Løseth og Kyrre Havdal smeller til med en helt nyskrevet versjon av eventyret, smeltes historien sammen med Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansens musikalske smash-hit-univers "Stargate". La Peter Pan ta deg med over Melkeveien, til et stjerneunivers der popstjerner og kunstnersjeler stråler av skaperlyst. Hadde det bare ikke vært for musikkpiratene i Pirate Bay.. Velkommen til et festfyrverkeri av en musikal!

Kategori
Musikal
Varighet2.5 t inkl. pauser
StedHovedscenen
BilletterFra kr 595

Peter Pan - Stargate to Neverland.

Et musikalsk festfyrverkeri for voksne i alle aldre.


Neverland er et parallelt musikkunivers man kommer til om man flyr oppover forbi Merkur via Venus og deretter to the left, to the left gjennom en melkevei av stjerner: The Stargate. Der lever en frodig bukett kunstnersjeler, The Lost Boys, flankert av den flyvende, grønnkledde singer-songwriter’n Peter Pan. Omkranset av sin ledestjerne Tingeling stråler han av skaperlyst. Peter, som selv er foreldreløs, har blitt selve symbolet på at ingen issues er større enn at man kan synge om dem. Det vil si: Alle issues bortsett fra ett. I Pirate Bay holder nemlig musikkpiratene til. De er musikalske parasitter som går over lik for å sko seg på andres verker, og ledes av en fordums hook- og hitmaker utgått på dato – Captain Hook. De kan, bokstavelig talt, tømme enhver kreativ sjel for all dens kreativitet, for havner et kunstnersinn i piratenes teknologiske klør, så vil musikkhjernen bli tappet og tapt for alltid.

Peter Pan maner til opprør, og bestemmer seg for å sette tre uforutsigbare ess i spill: Søsknene Darling, bedre kjent som Wendy, John og Michael. Han husker dem som de villeste piratjegerne av alle da de var små. Det er bare én utfordring: De har blitt voksne.

For søskenflokken er barndommens drømmer et avsluttet kapittel. Når vi møter dem i første scene har de nettopp fulgt sin far til graven, den bejublede superstjernen George Darling. Det er ikke bare arveoppgjøret som opptar dem; de må også gjøre et oppgjør med seg selv Nå slumrer de sammen i samme himmelseng, på samme barnerom, i samme barndomshjem som de vokste opp i. Og når Peter Pan nok en gang suser inn gjennom soveromsvinduet; våger de å fly?

I rollen som Peter Pan finner vi Sverre Breivik, bedre kjent som artisten Metteson. Han står i spissen av et ensemble på 30 skuespillere, dansere og musikere, som inkluderer Olve Løseth i rollen som Captain Hook, Emil Olafsson som John og Julie Dahle Aagård som Tiger Lily. Nye Hjorten Teater introduserer også stolt det nye stjerneskuddet Ida Waldine Solstad, som får sin debut i rollen som Tingeling.

Peter Pan - Stargate to Neverland spilles på Hovedscenen fra 15.januar 2025.

Peter Pan – Stargate to Neverland

Billetter

Rollegalleri

Sverre Breivik
Ida Waldine Solstad
Olve Løseth

Rolleliste

Rolleliste
Sverre Breivik
Ida Waldine Solstad
Olve Løseth
Julie Dahle Aagaard
Emil Olafsson
Martha Standal
Mikael Rønne
Ida Göransson
Gard Hjertaas Bjørnson
Knut Kippersund
Kirsti Lucena
Karl Bekele Steinland
Kristian Vindenes
Malin Skjolde
Ingvill Siegel
Sara Enger Larsen
Sigyn Åsa Sætereng
Kajsa Jacobsen
Ole Kristian Tangen
Thomas K.Urnes
Kunstnerisk team
Mads Bones Regi
Gjermund AndresenScenograf
Christina LoveryKostymedesign
Josephine GraciaKoreograf
Kyrre HavdalMusikalsk leder/arrangør
Ingrid Skanke HøsøienLysdesign
Erlend Solli AuneLyddesign
Hege RamstadMaskedesign