Hopp til innhold
 • Musikal
  15. januar 2025 - 12. april 2025

  Peter Pan – Stargate to Neverland

  «Peter Pan – Stargate to Neverland” er historien om Peter Pan som du aldri før har sett den. Når Mads Bones, Olve Løseth og Kyrre Havdal smeller til med en helt nyskrevet versjon av eventyret, smeltes historien sammen med Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansens musikalske smash-hit-univers "Stargate". La Peter Pan ta deg med over Melkeveien, til et stjerneunivers der popstjerner og kunstnersjeler stråler av skaperlyst. Hadde det bare ikke vært for musikkpiratene i Pirate Bay.. Velkommen til et festfyrverkeri av en musikal!

 • Spel
  17. juli 2024 - 17. august 2024

  Slaget på Testiklestad

  Etter 10 latterlige år i rumpelyset feirer Slaget på Testiklestad med å gjenoppstå fra de døde sommeren 2024. Lem og pung gror heldigvis godt i karrig jord, og ballesprengen etter nok et testikkelslag ble rett og slett uutholdelig. Trøndelags teiteste spel er tilbake, mer potent enn noensinne.

  10 år i Rumpelyset

Planlegg ditt besøk hos Nye Hjorten Teater

Velkommen til Nye Hjorten Teater – ditt reisemål for kulturelle opplevelser og teatermagi!

For å sikre at ditt besøk hos oss blir så smidig og minneverdig som mulig, vil du finne mye nyttig informasjon på vår hjemmeside. Her finner du all den nødvendige informasjonen for å forberede deg til en flott kveld med teater og underholdning.

Enten du er en ivrig teatergjenger eller besøker oss for første gang, ønsker vi å veilede deg gjennom alt du trenger å vite før, under og etter forestillingen.

Vi ønsker at ditt besøk hos Nye Hjorten Teater skal være mer enn bare en forestilling – det skal være en opplevelse du vil huske lenge etter at teppet har falt.

For informasjon om praktiske spørsmål, se her.


NYHETSBREV

Vil du få med deg siste nytt? Meld deg på vårt nyhetsbrev, og vær den første som får informasjon om nye forestillinger og annet som skjer ved teateret.