Hopp til innhold

Om oss

En femstjerners teateropplevelse til folket, midt i hjertet av Trondheim.

Hvem er vi?

Nye Hjorten Teater er et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum.


Teatrets initiativtaker er Ole Robert Reitan. Han hadde lenge båret på drømmen om et nytt folketeater i barndomsbyen sin, og da han fortalte om den – høyt og medrivende – fikk den brått ben å gå på. Det tok ikke lange tida før både byggetomt og arkitekt var på plass, og da trøndertrioen Mads Bones, Kyrre Havdal og Olve Løseth gjorde sitt inntog i prosjektet var det duket for tidenes begiventhet i norsk teaterhistorie. REITAN og Bones/Havdal/Løseth inngikk ekteskap, og opprettet driftsselskapet Nye Hjorten Teater AS sammen. De har satt seg fore å lage lørdag hele uka, og tilby femstjerners teateropplevelser til det brede lag av folket. Et besøk på Nye Hjorten Teater skal være en kjærkommen flukt fra hverdagen, med underholdning i særklasse.

Nye Hjorten Teater er tegnet av Skibnes Arkitekter. Anemone Studios står for alt av interiørdesign.

Lørdag hele uka

Nye Hjorten Teater åpner dørene 15.januar 2025. Vi vil by på musikaler, folkekomedier, farser, familieforestillinger og klassiske drama, og teppet vil gå opp for både nyskrevne verk og velkjente titler.

Ambisjonen er krystallklar: På Nye Hjorten Teater skal det være lørdagstemning hele uka, og vi skal alltid overgå forventningene.


På Nye Hjorten Teater tror vi på kraften av fysiske opplevelser i en digital verden, det å være tilstede i øyeblikket, sammen.

Vår forretningsidé

"Med en raus og modig personlighet, og ambisjonen om alltid å overgå forventningene, skal Nye Hjorten Teater skape sceneopplevelser i verdensklasse. Vi vil være forlystelseshuset hvor du ønsker å tilbringe din mest dyrebare tid – fritiden."

«Nye Hjorten Teater skal være det stedet du ønsker å tilbringe din mest dyrebare tid – fritiden din.»

Teatersjef Nye Hjorten Teater, Mads Bones

Aktuelt

Se alle
Laster innhold

Trenger du hjelp?

Her finner du svar på mange av de spørsmålene du måtte lure på og øvrig info om teatret. Om du har andre henvendelser, ta kontakt med oss!

Få hjelp her

NYHETSBREV

Vil du få med deg siste nytt? Meld deg på vårt nyhetsbrev, og vær den første som får informasjon om nye forestillinger og annet som skjer ved teateret.