Hopp til innhold

Teaterbillett og overnatting

Inneholder:

I samarbeid med Britannia Hotel tilbyr Nye Hjorten Teater muligheten til å kombinere teaterbesøket med overnatting. Pakken inkluderer overnatting, Norges beste frokost i Palmehaven, inngang til Britannia Spa & Fitness og Premium Teaterbilletter på beste plassering for 2 personer på Nye Hjorten Teater. Romtype velger du i booking-portalen.

Hvorfor ikke la kvelden på teatret vare inn i de små nattetimer,

ja kanskje rett og slett helt til neste dag?

Et stenkast fra Nye Hjorten Teater ligger Britannia Hotel. Hotellet har en rik historie som Trondheims eldste og flotteste hotell. Flere av eierne av gamle Hjorten Revy- og Varietéteater kom til Trondheim nettopp for å arbeide her, og gamle Hjortens siste eiere, Fritz og Olga Topp var en periode også eiere av Britannia Hotel. Vi er glade for at historien til Britannia Hotel igjen smeltes sammen med historien til Nye Hjorten Teater.

Billett til forestillingen "Peter Pan – Stargate to Neverland"

Når Nye Hjorten smeller til med eventyret om Peter Pan, så smelter vi det sammen med Mikkel Eriksen og Tor Erik Hermansens musikalske smash-hit-univers “Stargate”. “Peter Pan – Stargate to Neverland” blir et musikalsk festfyrverkeri for voksne i alle aldre. Velg dine billetter til "Peter Pan - Stargate to Neverland" i pakkebestillingen nederst på siden.

Overnatting på Britannia Hotel

I samarbeid med Britannia Hotel tilbyr Nye Hjorten Teater mulighet for å kombiner ditt teaterbesøk med overnatting! Pakken inkluderer overnatting, Norges beste frokost i Palmehaven, inngang til Britannia Spa & Fitness og teaterbilletter for 2 personer på Nye Hjorten Teater. Romtype velger du i booking-portalen.

Nye Hjorten Teater tilbyr flere mulige pakker for å gjøre ditt teaterbesøk akkurat så vidunderlig som du selv ønsker.

Teaterbillett og overnatting

Bestill pakke