Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver personopplysninger som samles inn eller behandles når du bruker Nye Hjorten Teater sine nettsider, nyehjortenteater.no. Nye Hjorten Teater (org.nr: 926 009 095) ved Alice Gloux, Produksjonskoordinator, er behandlingsansvarlig for disse personopplysningene.

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne sende ut nyhetsbrev i løpet av året
  • For å kunne invitere deg til arrangementer i regi av oss
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre tjenester/ forestillinger

Eksempel på bruk av informasjonskapsler (cookies) på nyehjortenteater.no

Nye Hjorten Teater samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på nyehjortenteater.no

Vi bruker vanlige internett-teknologier som Google Analytics for å samle informasjon om brukerne slik at vi kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nyehjortenteater.no.

Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare (som ”Microsoft Internet Explorer”), skjermoppløsning og avsendernettside.

Cookies er små tekstfiler som nettsiden spør nettleseren din om å lagre på datamaskinen eller den mobile enheten. Dette gjør at nettsiden husker handlingene eller preferansene dine over tid. Nye Hjorten Teater bruker informasjonskapsler for å gi oss statistikk og informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi aggregerer informasjon og lager rapporter som hjelper oss med å forbedre opplevelsen. Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler bare for å samle inn data. Disse informasjonskapslene og dataene som samles inn, er anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise disse eller til at du må godkjenne en disse, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av informasjonskapsler. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

Hvis du ikke ønsker at vi skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på Google Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin.
www.nettvett.no kan du også lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler og få tips til sikrere bruk av internett.

Påmelding nyhetsbrev

Nye Hjorten Teater sender ut nyhetsbrev flere ganger i året via e-post. For å kunne motta dette må du registrere din e-postadresse hos oss. Dersom du melder deg av nyhetsbrevet vil din informasjon bli slettet. Nye Hjorten Teater benytter Mailchimp for utsendelse og oppbevaring av e-postadresser.

Avmelding nyhetsbrev

Dersom du har samtykket til å motta nyhetsbrev fra Nye Hjorten Teater, aksepterer du at opplysningene som er registrert om deg kan brukes av Nye Hjorten Teater til å sende deg markedsføring av våre tjenester via nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende alice.gloux@nyehjortenteater.no.

Hvis du har spørsmål om dine rettigheter knyttet til vår håndtering av dine personopplysninger, så ta gjerne kontakt med Alice på mail: alice.gloux@nyehjortenteater.no eller mobil: +47 92080856