Hopp til innhold

Ski-VM til Nye Hjorten Teater!

Nye Hjorten Teater og Britannia Hotel blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under Ski-VM 2025!

TV2 på befaring på byggeplassen

- Ski-VM i Trondheim blir en nasjonal folkefest neste år, og den festen har TV 2 lyst til å være med å formidle til seerne. På vår egen måte. Vi gleder oss til å mingle blant folk på Britannia Hotel, og gi god God morgen, Norge-stemning fra Speilsalen hver morgen. Og på kvelden byr vi på underholdning og sprell fra Trondheims nye storstue, Nye Hjorten Teater, forteller Trygve Rønningen som er programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

- Det er strålende nyheter at også TV 2 i tillegg til NRK vil satse stort på VM i Trondheim. Disse morgen- og kveldssendingene fra Trondheim sentrum vil bidra til å løfte interessen rundt arrangementet. Live-sport og seremonier fra torget på NRK og knakende god underholdning på TV 2 høres ut som en gull-formell, sier VM-sjef Åge Skinstad.

«God morgen, Norge» flytter hele sendingen til Trondheim og vil i sin helhet bli sendt fra Speilsalen på Hotel Britannia under hele VM.

- Sendingene blir slik seerne er vant til med de faste programlederne, gjester, vær og med Wenche og Christer på kjøkkenet. Innholdet blir altså gjenkjennbart, men får en tydelig tilstedeværelse i Trondheim med lokale gjester og stemningsrapporter fra VM-byen. I tillegg skal «God morgen, Norge» også sende lørdag og søndag midt i VM-perioden, forteller Trygve Rønningen.

- Jeg er i ekstase over at sendingene fra «God morgen, Norge» under Ski-VM 2025 vil finne sted i hjertet av Trondheim, med Britannia Hotel som en historisk arena. Det er med stor glede vi åpner dørene for TV 2s seere og inviterer hele Norges befolkning til å starte dagen på Britannia Hotel. Vi er stolte over å ligge midt i hjertet av Trondheim, og nå får vi vist frem vår åpne og levende by, forteller Arild Sjødin som er administrerende direktør ved Britannia Hotel.

I tillegg kommer TV 2 til å sende direkte fra “Nye Hjorten Teater”. Dette blir 11 direktesendte underholdningsprogrammer, hvor TV 2 kommer til å by på sine største programprofiler gjennom hele VM-perioden.

- Vi er i lykkerus over å ønske TV 2 velkommen til Nye Hjorten Teater under VM på ski. Med kanalens toppede lag og vårt splitter nye teaterhus kan ikke dette bli annet enn gull. Vi skal bidra til at dette blir et heidundrende show i beste sendetid. For de som vil sikre seg billetter til direktesendingene, så slipper vi dem straks skisesongen er i gang, sier teatersjef Mads Bones.