Hopp til innhold

10-års jubileum for Slaget på TeStiklestad!

I 2022 la vi ballene døde for godt og gikk kastrerte i grava. Vi havna selvfølgelig i helvete, med henda over dyna. Da skjønte vi at fingre er til for å telle med, og regna oss fram til at vi suser mot en jubileumssesong. Etter 10 latterlige år i rumpelyset feirer Slaget på TeStiklestad med å gjenoppstå fra de døde sommeren 2024. Lem og pung gror heldigvis godt i karrig jord, og ballesprengen etter nok et testikkelslag ble rett og slett uutholdelig. Historien er den samme gamle skiten, bare eldre og langt mer potent.

Etter 10 latterlige år i rumpelyset feirer Slaget på TeStiklestad med å gjenoppstå fra de døde sommeren 2024. Lem og pung gror heldigvis godt i karrig jord, og ballesprengen etter nok et testikkelslag ble rett og slett uutholdelig.

Historien er den samme gamle skiten, bare eldre og langt mer potent.

test
test

Den går sånn cirkum skrotum sånn:

Norge er kristna med tvang, men nå har en ny konge funnet sin plass i kongerekka – Herre Kong Sverre. Hans valgspråk er: “Føkk kyrkja, kvitekrist og Paven i Rom(pa), makta vil eg ha sjølve!”

Ja, når det kommer til psykisk maktsjukdom, så kan Kong Sverre måle mage med selveste Stjerna Solberg, og alle vet at den er stor.

På veg te Stiklestad for å plante en symbolsk knyttneve i trynet på Den Flinke Bispen, og sette presteskapet på plass en gang for Allah, skal Kong Sverre berre, berre, lasse, berre natteraste på Garden Ful. Det skal vise seg å bli et skjebnesvangert valg for kongen.. Gardsfolket der har endeleg fått ei tru til å tru på, og den er dei truande til å spela spel for å vokte!

Slaget på TeStiklestad er ENDELEG tilbake på Sverresborg Folkemuseum!

Sikre deg billetter nå!

NYHETSBREV

Vil du få med deg siste nytt? Meld deg på vårt nyhetsbrev, og vær den første som får informasjon om nye forestillinger og annet som skjer ved teateret.

Les også

Se alle
Laster innhold